rödingfiske vättern

2023-06-30 Vättern

När Webbe fyllde 40 år 2020 så fick han en guidad fisketur av Callis. Den blev dock inställd p.g.a. av coronan, så blott tre år senare så passade Callis på att överraska Webbe med den nu planerade turen. Även Markus hängde med så att Team G skulle bli fulltaligt.

Vi hade bokat en kvällstur vertikalfiske efter röding på Vättern med fiskeguide Kristofer Larsson som visade sig vara mycket duktig på denna roliga fiskemetod.

Vi fick lära oss hur man söker efter röding på ekolodet och hur man sedan gör för att lura dem till hugg när man har hittat dem. Det tog bara 5 min tills Webbe drillade en tjock röding som även fick följa med hem och bli en fin filé.

Både Markus och Webbe tappade sedan varsin röding innan Webbe till sist landade ytterligare en fin Vättern-röding. En mycket rolig tur som vi definitivt kommer att boka Kristofer för igen.

Lägg Till En Kommentar