Ammarnäs 2009 – The Movie

Bättre sent än aldrig. Nu har vi äntligen satt ihop en liten film från fjolårets resa till Ammarnäs, och den blev rätt fin måste jag säga! Årets första resa till Ammarnäs är bara några veckor bort, och det börjar bli jobbigt att vänta.. Snart är vi där på fjället igen och drar röding och öring som aldrig förr! Räkna med bättre filmer under sensommaren eftersom vi numera har en Canon Legria HF200 i vår ägo.

Kommentarer

 1. Kelly

  Matte, passa dig för alla elledningar och linor som av någon dum anledningen hänger längs träden, det är lätt hänt att man kastar upp draget där och tappar allt.

 2. webbe

  Bra jobbat med filmen callis, tror du att din dator kommer palla att du redigerar hd material?

 3. Härlig film ! ^^ Ser fram emot årets storfilm ! 🙂 Börjar vankas inspelning av årets teaser här uppe i norr ! ^^ ni får hålla utkik på bloggen 🙂 tids nog så kmr den ut!

 4. Mackan

  Bra jobb Callis! Tyvärr Matte, i Ammarnäs är det Callis och jag som tar de största fiskarna 🙂

 5. Tack Kristoffer, vi ser fram emot fisketusn 2010!

  Mackan; så är det ju, vi är TMF:s obestridda brunöringsmästare, och det finns inget som tyder på att det skulle ändras i år. Rödingligan är däremot rätt öppen.

 6. webbe

  Krögarcallis, den filmen är ju lösenordsskyddad, är det meningen att man ska komma ihåg något form utav lösenord?

  Ammarnäs 2010 episod 1 (jag går och hämtar fisken del 4 – storrödningsjakten) är nu bara 19 dagar bort…

 7. Eskola

  Tur att man har rekordet på brunöring. Men det ska nog kunna slipas i år.

 8. webbe

  Tveksamt om du kommer lyckas eskola… det är nämligen först på plan som gäller i ammarnäs om man vill få de stora, det går inte att lägga sig i myren och sova till någon har kontakt och sedan korpa upp fisken som i paradise…

Lägg Till En Kommentar