Havsöringsdrag Sillver skärgård

Kylan har dragit in ordentligt över skärgården, och havsöringssäsongen är i full gång. I vanlig ordning så är havsöringarna lite extra svårflörtade på hösten, så då är det alltid bra att göra en inventering av beteslådan och se vad för nya godbitar man kan fylla på med. Jag har tidigare skrivit om havsöringsdraget Sillver kust, som under det senaste året blivit ett favoritdrag för att lura prickiga skönheter till hugg.

Nu har Sillver lanserat en ny skärgårdsmodell som är nio centimeter lång och väger ca 24 gram. Draget är, precis som kustversionen, klassiskt S-formad för en slingrig förförisk gång. Som väntat så går skärgårdsversionen aningen djupare än kustversionen, vilket passar utmärkt till havsöringsfisket i Stockholms skärgård. De modeller jag har testat är den klassiska bappelsinen samt en som man skulle kunna kalla för en blandning av PLO och fegis. Den senare är favoriten och kommer få väldigt mycket tid i vattnet under höstens och vinterns fiske.

Sillver skärgård kommer garanterat att leverera fina havsöringar under säsongen, för mer information om Sillver kan du besöka deras hemsida, eller besöka deras shop om du själv är intresserad av att införskaffa ett par exemplar!

Kommentarer

  1. Webbe

    Jag hade några kontakter på Bapelsinen igår. Det har blivit något av en favorit…

Lägg Till En Kommentar