Julklappstips till en fiskare

Vad ska man egentligen ge till en fiskare, som redan har allt vad gäller fiskeprylar, i julklapp? Jo, vi tycker att en graverad fickplunta eller en graverad zippo-tändare passar alldeles utmärkt!

En fickplunta fylld med whisky passar utmärkt till de flesta fisketurerna. På vintern och isfisket passar det perfekt med en värmande hutt då och då, och under sommarens fjällfiske är pluntan med whisky ett måste när man sitter vid en brasa och njuter av midnattssol, porlande bäckar och mörka tjärnar i en orörd vildmark.

plunta

Zippo-tändaren är lite mer praktiskt användbar. Det gamla amerikanska företaget, som till en början enbart tillverkade sina tändare åt militären, gör fortfarande världens mest pålitliga tändare. Ett måste när man är ute i naturen och behöver göra upp eld.

Zippo-tändaren är en kvalitativ och gedigen produkt från en svunnen tid, och med gravyr blir det både en ytterst användbar och personlig accessoar i fiskarens väska. Gravera namn eller nåt kul meddelande till din fiskekompis och köp ett par personliga julklappar redan idag!

zippo

Lägg Till En Kommentar