Här på www.teammegafisk.se kan du följa vår fiskedagbok där vi skriver om våra fisketurer, läsa vår fiskeblogg där vi skriver allmänt om fiske samt ta del av våra filmer, artiklar och allt annat gällande vår favorithobby.

TMF grundades i juli 2004 då den fiskande delen av vårt kompisgäng bestämde sig för att dokumentera alla fisketurer, ta foton samt skriva en kort beskrivning. Dels för att det är kul att samla fiskebilder på ett ställe och dels för att kunna gå tillbaka och se var, hur och när det har nappat. Sen har vi lagt ut det på nätet för att det ska vara lätt för alla att komma åt, och för att andra fiskeintresserade ska kunna ta del av det vi skriver och visar.

Fiskeintresset började när jag och brorsan (Callis & Webbe) var små. Pappa fiskade en hel del och tog således med oss ut och fiskade. Det blev många resor till Ammarnäs där pappa i sin tur fiskade med sin pappa när han var liten. Det har därför varit roligt att återvända till just Ammarnäs i vuxen ålder där vi nu försöker spendera en vecka varje sommar.

I övrigt så fiskar vi gädda, gös, abborre och havsöring i Vaxholm. Det brukar även bli en kortare fiskeresa efter havsöring på våren, till t.ex. Gotland, Österlen eller Mörrum.

När vi fiskar gädda kör vi uteslutande catch & release och hanterar fiskarna så varsamt vi kan. Däremot så blir det en del matfiskar av abborre, gös, havsöring, harr, röding och öring.

OBS! Alla bilder på sidan är våra (om inte annat är angivet direkt under bilden). Får inte användas utan tillåtelse.