2010-08-03 Ammarnäs

Idag delade vi vår stora grupp på tre. Matte, Webbe och pappa Tom gick upp till en sjö och en jokk strax söder om Ammarnäs och hade ett mycket lyckat öringsfiske. Speciellt pappa Tom som landade öring på öring i den lilla sjön, den största på 1,38 kg. Webbe drog en fin brunöring på 8 hg i samma sjö och Matte levererade fina fiskar på fluga i jokken!

Callis, Mackan och farbor Uffe gick en liten runda på strax över 2,3 mil upp på Vindelfjällen mellan olika sjöar. De hade inget superfiske, men alla landade ett gäng fiskar och Callis tog den största på 1,24 kg i hans favoritsjö! De träffade också en hund vid namn Kaika som smet från sin matte för att följa med på lite fiskeäventyr, matten fick ro över halva Bissan för att hämta Kaika.

Eskola och Wistedt knatade upp till Blåtja och hade sitt livs fiske när de lyckades landa hela tre st öringar! Toppnoteringen på 5 hg stod Eskola för.

Kommentarer

  1. Robert

    What a nice catch, I just came back from Ammrns without any good success only dreaming about trouts like you caught. i guess you don´t wanna reveal which lakes do you fish at? 🙂

Lägg Till En Kommentar