vindelälven solnedgång

2018-08-07 Ammarnäs

Idag var det dags för den otroliga vandringen. Det finns en sjö på fjällen i närheten av Ammarnäs som vi länge har varit sugna på att testa, problemet är att Vindelälven är i vägen. Så vi tog en av våra fina TMF-kajaker och paddlade fram och tillbaka tills vi hade fått över hela sällskapet, sen var det en brant vandring uppför utan stig i ca 3 km.

Efter ett par timmars vandring kom vi fram till sjön som låg vackert mitt i skogen, men en jokk som kommer in och en som rinner ut. Markus landade en öring rätt omgående, vilket kändes bra då var hade varit lite osäkra på vilka fiskarter sjön skulle hålla.

Vi fick flera fina öringar under dagen, dock inga riktigt stora, utan kanske 6-7 hg som mest. Men ändå en mycket trevlig och solig dag ute i naturen.

Lägg Till En Kommentar