XBMC

Vi på TMF älskar både tv-serien Fiskedrag och XBMC, därför vi har sett till att information, thumbs och fanart finns tillgängligt i databasen hos thetvdb.com. Detta innebär att du som använder XBMC som mediacenter kan skrapa informationen till ditt tv-seriebibliotek för att få bättre överblick på säsongerna och avsnitten samt en mycket trevligare presentation. Detta gäller naturligtvis alla tv-serier som finns, även filmer, men informationen är användartillagd.

Notera att du naturligtvis måste ha avsnitten som videofiler på din dator för att detta ska funka. Filerna måste ligga i content-mappen för tv-serier och ska även följa reglerna för filnamn.

Gör enligt följande för att skrapa informationen om Fiskedrag till ditt tv-seriebibliotek i XBMC:

Sätt thetvdb.com som default scraper för din mapp med tv-serier. Gå sen in under dina videor via XBMC (inte via biblioteket), högerklicka på Fiskedragsmappen och välj ”Set content”. Se till att thetvdb.com är satt som scraper, tryck på settings och ändra språk till ”sv” under language. Nu kommer biblioteket skrapa den svenska informationen om Fiskedrag från thetvdb.com medan den fortfarande är inställd på engelska för dina övriga tv-serier. Om det inte funkar så testa att refresha informationen för hela tv-serien eller ta bort tv-serien från biblioteket och sen scanna databasen på nytt.

Om du tittar på mycket film och tv-serier via datorn men inte använder XBMC så borde du helt klart kolla in det. Läs mer på xbmc.org. Vi rekommenderar temat Aeon65 som du hittar här!

Lägg Till En Kommentar