havsöring vaxholm

2016-05-08 Vaxholm

Callis, Eskola och Webbe drog ut med frälsaren i Vaxholm i jakt på skärgårdens silver denna varma och soliga söndagseftermiddag. Den senaste veckans värme får förmodligen öringen att börja ge sig ut på djupare vatten inom kort, men vi gör ett sista försök. Vi fiskar och njuter av solen, glider förbi våra vanliga spottar. Ingenting händer den första timmen, men när båten driver förbi ett extra hett område så går en fin öring på Callis drag. Efter en kort men intensiv kamp landas en prima öring på en bit över 2 kg och stämningen i båten är på topp!

Vi fiskar av samma område igen och Eskola har ett hugg, men lyckas dessvärre inte visa fisken vem som bestämmer. Vi fiskar vidare långt in på kvällen, men kommer inte i kontakt med öringarna igen, men vi är lika glada och nöjda för det.

Lägg Till En Kommentar