2023-10-06-07-08 Ornö

Torben, Malcolm, Kirsten & Callis spenderade en långhelg i Torbens fina stuga på Ornö. En trevlig helg med poker, goda middagar och gott vin och fiske såklart.

På fredagen så hade vi bokat Peter Guide för havsöringsfiske. Vi har inte fiskat öring så mycket runt Ornö, så vi behövde någon som kan visa oss lite spottar. Det var en trevlig dag, men runt lunch så började det blåsa upp ordentligt vilket gjorde det svårt att fiska effektivt i havsöringsvatten.

Vi växlade om till abborrfiske i lugnare vatten en stund och fick många små borrar. När vi sedan återgick till havsöringsfisket så blåste det full storm och vi hade tyvärr ingen lycka i jakten på havets silver under dessa förhållanden. Men vi lärde oss iaf vilka spottar vi ska återvända till när det inte blåser lika mycket.

På lördagen blåste det fortsatt hårt, så vi fiskade efter abborre och gädda inskärs i lugnare vatten. Med Ornös egen guide och son Torben så blev det ett lyckat fiske, både Callis och Kirsten fick ett par fin små snipor.

Kommentarer

  1. Olav Pillvett

    Hej alla fiskare,

    Olav här från Torneå. Jag undrar om vi skulle kunna fiska tillsammans någongång? Jag pratar både finska och svenska och jobbar till vardags på Deichmann.

    Med vänlig hälsning,
    Olav Pillvett

Lägg Till En Kommentar