2010-10-29 Vaxholm

Mackan och Matte tog en sväng i Vaxholm för att dra lite öring. Matte hade omgående följe av en skaplig fisk och efter ytterligare några kast satt det en öring i kilosklassen på kroken, men den släppte tyvärr.

Sen var det Mackans tur, och till skillnad från Matte så kunde han visa fisken vem som bestämde. Den silverblanka öringen vägde in på 2,6 kg och tog på en Gruff Fegis. Nytt pb för Mackan, snyggt jobbat!

Kommentarer

 1. Mackan

  Taackar! Kändes mycket bra det där. Jag har skickat ett mail till dig Callis.

 2. Krögarn

  Väldigt skönt att se att det finns folk som kan visa fisken vem som bestämmer! Till skillnad från vissa artikelförfattare..

 3. webbe

  Kelly, det är snöbollseffekten vad gäller ditt fiske nu, katastrofen rullar på och blir bara större och större, det är otroligt viktigt att du levererar skaplig fisk nu, och då menar jag minst två pannor… som urtida ömästare borde du inte göra annat än att bli ett med naturen, sätta dig på en sten och observera vattnet till du har stirrat upp en blank silvertorped…

 4. hörreniee, när kmr de ut ngn film från årets resor till det mytomspunna fiskeparadiset ammarnäs? 🙂

 5. Kristoffer, den kommer så snart krögarn får tummen ur och gör sin plikt.

  Callis, vad har du att säga till ditt försvar?

  Han flyger baklänges!

 6. Mackan

  En klassisk kommentar i en mycket efterlängtad film!

 7. Kelly

  Det är mycket riktigt en praktkatastrof. HÖ jag tappade i helgen var förmodligen en pb-fisk, men jag stod fan och sov vid tillfället. När man är som mest sänkt är det naturligtvis skönt att få jordens utskällning av Krögarn, sånt värmer..haha.

 8. Man kan inte slappna av alls när man fiskar Havsöring, Kelly jag rekommenderar att du läser artikeln minst 6 gånger…

 9. Krögarn

  Jag tänkte ta tag i filmen i mitten av januari, håll ut!

 10. Egge

  Ser mer ut som 1.6 än 2.6, det var inte alkohol inblandat..? 😉

 11. Mackan

  Det var alkohol inblandat. Vi drack varsin 33 cl lättöl!

 12. Mr. Krögarn, VKFMP väntar på storfilmen 🙂 blir det någon resa till kolahalvön nästa säsong (har för mig att jag har hört rykten om detta)?

 13. Krögarn

  Jodå, som sagt ska jag ta tag i filmen om ett tag!

  Vi har snackat en del om Kola, men inget är bestämt. Just nu lutar det åt att det blir en tripp till Ammarnäs igen nästa sommar, men det blir säkert flera resor så man vet aldrig. Researrangör Webbe kanske kan svara bättre på det? Miekak har även varit på tal.

  För övrigt så har VKFMP en stående inbjudan att fiska med TMF om ni tittar förbi sthlm nån gång!

 14. webbe

  Destination för kommande sommarens TMF-resa är ännu inte bestämd, det finns för och nackdelar med de flesta ställen men en sak är nog säker och det är att vi har testat det mesta i Ammarnäs. Ska vi utforska mer är det helikopterturer som gäller.

  Miekak är ett spännande alternativ som ska undersökas grundligt. Miekak är ett vildmarksäventyr utöver det vanliga, här finns exempelvis ingen plats för katastrofer… leverans är det enda som gäller… vilket innebär att om Kelly ska med ombedes han att läsa Artikeln minst 18 gånger, gärna högläsning…

 15. Mackan

  Jag kan ju inte annat än att hålla med Braxälskaren Webbe. Ammarnäs börjar man kunna väldigt bra. Någon annan plats lockar helt klart…

 16. kristoffer

  Det må jag säga – stående inbjudan att fiska med TMF, inte illa det! det ska vi komma ihåg när vi har vägarna förbi 🙂

Lägg Till En Kommentar