Priser och pokaler till din fisketävling!

Det blir vanligtvis väldigt mycket snack när man fiskar med kompisarna; vem som har dragit största fisken, och hur korrekt är egentligen den där viktuppskattningen. Det blir också många interna tävlingar om både det ena och det andra. Vem kastar längst, vem drar dagens första fisk, vem är snyggast osv. Det är inte alltid helt lätt göra en juste bedömning, och ibland har ju även en utestående bedömare helt fel, vilket är uppenbart när man tittar på sistnämnda exempel.

Ibland är det dock kul att styra upp en lite mer organiserad fisketävling med kompisarna. Själva har vi generationskampen där delar av TMF tävlingar mot sin äldre generation. Nu har årets tävling inte gått av stapeln än, förmodligen p.g.a. att den äldre generation fortfarande är bittra över den hårda förlusten och helt enkelt stänger ute allt som har med fiske att göra.

Nåväl, vid såna här tillställningar blir det alltid lite roligare om man har ett riktigt pris att dela ut till vinnaren, vi har själva en mycket fin vandringspokal till generationskampen! På prishuset.se hittar du både fiskepriser och vanliga pokaler där du själv väljer vad som ska graveras in, klicka här för att titta på pokaler och klicka här för att titta på fiskepriser!

fiskepriser

Lägg Till En Kommentar